Camping in de Bongerd
 

 
Adres:
Brouwerijstraat 13
4356AM Oostkapelle

 
Contactgegevens:
T. 0118-581510
F. 0118-581510
E. info@campingindebongerd.nl
I. www.campingindebongerd.nl
 
Afdrukken

Op camping In de Bongerd hoeft het u aan niets te ontbreken. U vindt er ruime plaatsen (totaal 315 toeristische plaatsen) in het groen met veel privacy, maar ook een supermarkt op 300 meter afstand met uitgebreid assortiment en... als u ervan houdt, elke morgen verse broodjes bij het ontbijt. Verwarmde superdeluxe toiletgebouwen en een comfortabele wasserette nemen u de nodige ongemakken uit handen evenals de magnetron en vaatwasser. Want van vakantie moet u kunnen genieten! Prijzen vanaf 16,50 per 2 personen.

Voor de kinderen is de camping één grote ontdekkingstocht naar alle spel- en recreatie mogelijkheden. Het aanbod van speeltuinen, sportpark, spetterend waterland en overdekt zwembad is zo groot dat ze zich geen moment vervelen. Voor vriendjes hoeven ze niet ver van huis.
En een enthousiast recreatieteam organiseert tijdens
alle schoolvakanties ook nog eens extra spelactiviteiten.

Buiten het gezellige dorp Oostkapelle roept camping In de Bongerd u een gastvrij welkom toe. Verscholen in het groen, temidden van de karakteristieke Walcherse polders, op fietsafstand van de uitgestrekte Noordzeestranden met in de directe omgeving bos en duin. Hier begint voor u een zorgeloze vakantie waar u zich aan het eind van de dag alweer verheugt op de nieuwe dag.

 

 Hits: 199